navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Hollywood

Ostvarenje sna svih fanova serije "Prijatelji": David Schwimmer ljubi Jennifer Aniston?

Već samo priznanje zvijezda kultne serije "Prijatelji" Jennifer Aniston i Davida Schwimmera, tokom specijalne emisije u povodu ponovnog okupljanja legendarne šestorke kako su bili zaljubljeni jedno u drugo i u stvarnom životu - oduševilo je njihove brojne fanove.

Objavljeno: 11.08.2021. u 15:10
get url
text

Iako je tada sve ostalo samo na platonskoj ljubavi, a sve svoje emocije pretočili su u televizijsku vezu svojih likova Rachel Green i Rossa Gellera, čini se da je ponovno okupljanje "Prijatelja" u maju ipak izazvalo da se stara vatra razbukta.

Malo je reći da Hollywood ima novi omiljeni par.

Doduše, trebalo je proći gotovo 30 godina jer tada se ova veoma popularna serija prvi put emitirala, a veza Rachel i Rossa provlačila se kroz svih deset sezona i završila priznanjem ljubavi koje je mnoge ganulo.

Ipak, kako su Aniston i Schwimmer priznali u emisiji voditelju Jamesu Cordenu, iako je hemija među njima bila itekako stvarna, nikada je, u to vrijeme, nisu realizirali u pravom životu.

Kako su otkrili, tokom deset godina snimanja, uvijek je jedno od njih bilo u vezi.

Ali, sve do sada, jer kako tvrdi neimenovani izvor blizak paru, nakon vremena provedenog na snimanju specijala 52-godišnja Jennifer i 54-godišnji David počeli su se prvo dopisivati, onda i učestalo družiti, a najviše vremena provode u domu glumice u Los Angelesu.

- Provode vrijeme u Jeninom domu, ona uvečer kuha i uživaju u zajedničkom vremenu, razgovarajući i smijući se. Također, mogli su se vodjeti kako piju vino, zadubljeni u razgovor dok su šetali po Jeninom omiljenom vinogradu u Santa Barbari - ispričao je isti izvor.