navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nezaobilazan dio proljetnih kombinacija

Osvježite svoju garderobu: Ružičasta donosi osjećaj svježine, elegancije i razigranosti

AUTOR: Faktor/Bonjour
Objavljeno: 04.05.2024. u 10:19
get url
text
FOTO: Instagram/Ilustracija
Proljeće donosi sa sobom osvježenje ne samo u prirodi, već i u našem ormaru, a ružičasta boja postaje nezaobilazni dio proljetnih kombinacija.
Poput glumice Kelly Rutherford, koja nosi ružičastu boju s elegancijom i lakoćom, ova nijansa postaje simbol njenog opuštenog, ali istovremeno unikatnog stila. Jedan od ključnih komada koji nosi je haljina s upečatljivim detaljem u obliku ruže, ali jednostavnog i ležernog kroja, koja je savršena za proljetne dane.
Ružičasta boja nosi sa sobom notu svježine i romantike, a kombinacije s njom su beskrajne. Možete ju upariti s neutralnim tonovima poput bijele, bež ili sive za sofisticiraniji izgled ili je kombinirati s jarkim bojama poput žute ili tirkizne za energičniji izgled. Također, ružičasta se može nositi i u uzorcima poput cvjetnih ili prugastih, dodajući dozu šarma i veselja.
Ako želite dodatno istaknuti ružičastu boju, možete je kombinirati s komadima nakita u istoj ili kontrastnoj nijansi ili pak s detaljima poput torbi ili cipela. Također, ružičasta je savršen izbor za različite prilike, od poslovnih sastanaka do opuštenih izlazaka s prijateljima.
Ukratko, ružičasta boja na proljeće donosi osjećaj svježine, elegancije i razigranosti.