navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kraljevski par

Otkriveno u traileru serije: Princ Harry se bojao da će Meghan završiti kao njegova majka Diana

U javnosti se pojavio prvi trailer za Netflixovu dokumentarnu seriju "Harry & Meghan",  koja govori o Meghan Markle i princu Harryju. 

Objavljeno: 05.12.2022. u 21:03
get url
text

Mnogi nepoznati detalji bit će prikazani, najavili su producenti, a detalj iz trailera gdje vojvoda kaže da se "plaši" da njegovu suprugu čeka ista sudbina kao i njegovu majku, princezu Dianu", posebno je privukao pažnju javnosti.

U traileru vojvoda od Sussexa između ostalog objašnjava i historiju lošeg tretmana žena koje postanu dio kraljevske porodice.

- Bol i patnja žena koje se udaju za ovu instituciju. Bio sam prestravljen. Nisam želio da se historija ponovi - kazao je Harry.

Meghan je kratko dodala kako je shvatila da je kraljevska porodica "nikada neće zaštititi".

U traileru koji traje nešto duže od jedne minute, par je intervjuisan pred kamerom dok se prikazuju intimne fotografije njihovih života iza kulisa. Također, čuje se i kako princ Harry govori da niko ne vidi "šta se dešava iza zatvorenih vrata" te da je morao učiniti sve kako bi zaštitio svoju porodicu.

Netflix je potvrdio da će prve tri epizode dugoočekivane serije biti objavljene 8. decembra, a preostale tri 15. decembra.