navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Trendovi

Ovo je model odijela koji će biti popularan ovog ljeta među ljubiteljicama mode

Trend nošenja odijela koji je prisutan već neko vrijeme nastavit će se i ovoga ljeta. No, kada nastupe visoke temperature ono dolazi u verziji izrađenoj od lana, koji je odličan izbor za ljeto zahvaljujući svojoj prozračnosti.

Objavljeno: 03.06.2022. u 07:53
get url
text

Također, umjesto sakoa i košulje, koji su primjereni nižim temperaturama, nosit će se prsluk.

Hlače širokih nogavica, prsluk i jednostavne tenisice su kombinacija koju možete nositi u svim prilikama. Ovaj modni spoj izgleda elegantno i prozračno, a opet dovoljno ozbiljno da se može nositi i na posao.

Dobro i kvalitetno odijelo i dalje je najbolji poslovni outfit, no sve se češće nosi i u drugim prigodama. Ove ljetne sezone poslovnim, ali i streetstyle kombinacijama dominirat će minimalističke kombinacije lanenih odijela u zemljanim tonovima slonove kosti i pješčanim nijansama.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rouje Paris (@rouje)

Posebna čar ovih odijela i razlog zbog kojeg su i svjetske fashionistice poludjele za njima jest što su izrađena od mješavine viskoze i lana, što je idealno za visoke temperature. Ne gužvaju se, hlade i izuzetno su udobna za nošenje. Lanena odijela najbolje je nositi uz suptilan nakit, pletenu torbu i upadljive sunčane naočale.

Ne iznenađuje što su prsluci i više nego popularni kao zamjena za sakoe, s obzirom na to da vješto upotpunjuju izgled, ali nas istovremeno spriječavaju u znojenju i izgledaju prefinjeno.