navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznata pjevačica

Ovo je trenutno najomraženija osoba na internetu

Ariana Grande prošle je sedmice objavila novu pjesmu "Yes, And?" koja je njen prvi solo singl od 2020. Pjesma se odmah popela na prvo mjesto na globalnoj ljestvici Spotifya s više od 11 miliona streamova na dan objavljivanja, no - izazvala je prilično mješovite reakcije.

Objavljeno: 24.01.2024. u 18:24
get url
text

Razlog tome je kontroverza oko Arianine romanse s kolegom iz serije "Wicked", Ethanom Slaterom. Još od jula kruže glasine da njih dvoje hodaju, a pojavile su se samo nekoliko dana nakon što je objavljen Arianin razvod od sada već bivšeg supruga Daltona Gomeza.

Ethan se također nedavno razveo od supruge Lilly Jay. Izvori bliski Ariani i Ethanu odlučno su demantovali nagađanja da su varali svoje partnere i umjesto toga tvrde da su se počeli romantično viđati tek kada su oboje bili slobodni.

Međutim, Lilly Jay, koja je dobila svoje prvo dijete s Ethanom u avgustu 2022,  javno je osudila Arianu, rekavši za Page Six da osjeća da pjevačica "ne poštuje druge žene". Također je rekla za Daily Mail da joj je "jedini fokus trenutno ponovo uspostaviti normalan život sa sinom".

Arianina i Ethanova romansa - koja je naizgled nastavila cvjetati - izazvala je hrpu negativnih reakcija na internetu.

I tako, dok neki tvrde da Ariana nije učinila ništa loše, "Yes, And?" naišla je na hrpe kritika ljudi koji su bili razočarani njenim izborom stihova.

Osim toga, pjevačica je ovog mjeseca izgubila stotine hiljada pratilaca na Instagramu. Prema analitičkoj stranici Social Blade, izgubila je ukupno 369.630 pratilaca na Instagramu od početka januara, a velika većina njih prestala ju je pratiti nakon objave pjesme 7. januara.