navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Brza transformacija

Ovo je trenutno najpopularnija frizura na svijetu

Svaka dama sanja o idealnoj frizuri koja se lako održava, ne zahtjeva puno vremena za stiliziranje a uspješno se transformira u tren oka. 

Objavljeno: 04.12.2020. u 19:25
get url
text

Takva frizura zaista postoji a u pitanju je trenutno popularni asimetrični bob "A linije" koji sjajno pristaje ženama različitih tipova i dužina kose.

Bob "A-linije" karakterizira zaobljeni asimetrični oblik u kojem je prednja strana nešto duža od zadnje. Dok se kod klasičnog francuskog boba kosa uvija tik ispod uha, ovdje ona seže do brade, uokvirujući crte lica i naglašavajući strukturu kostiju i produžujući vrat.

Jednoj od najpopularnijih frizura na svijetu nisu odoljele ni mnoge svjetske zvijezde poput Jennifer Lopez, Selene Gomez, Brie Larson i Shay Mitchell. S vremena na vrijeme ovoj frizuri se rado vraća i Kim Kardashian.

Društvene mreže su preplavljene fotografijama žena koje su se već odlučile stilizirati svoju kosu na ovaj način i koje sjajno pokazuju kako je to za njih bila odlična odluka.

Upravo te fotografije prikazuju kako tek mala promjena može donijeti drastičnu razliku u izgledu. Bob "A-linije" se može izravnati peglom, nakovrdžati ili lagano "izvući na četku" kako bi uvili krajeve te postigli dodatni volumen. 

Saradnja sa frizerom jako je bitna kako bi se stvorio oblik koji najbolje odgovara vašem tipu kose. Mekši oblici i lagana gradacija prigodniji su za one koje krasi kovrdžava i valovita kosa, dok se žene s ravnom kosom mogu odvažiti na oštriji luk koji može doprinijeti dramatičnoj promjeni izgleda.