navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ceremonija na Kipru

Oženio se slavni kuhar, nova izabranica je 18 godina mlađa vlasnica kafane

Slavni kuhar Paul Hollywood, zvijezda "Great British Bake Offa", britanskog televizijskog takmičenja u kuhanju, oženio je u srijedu 18 godina mlađu vlasnicu kafane Melissu Spalding.

Objavljeno: 22.09.2023. u 19:17
get url
text

Na svadbi na Kipru bili su Paulovi najbliži prijatelji i članovi porodice, ali je jedna osoba ipak nedostajala.

Riječ je o Hollywoodovom 21-godišnjem sinu Joshu, kojeg ima iz prvog braka sa bivšom suprugom Alex.

- Josh nije došao na vjenčanje - potvrdio je Paulov prijatelj za Daily Mail.

Godine 2019. glasnogovornik Paulove prve supruge otkrio je da Josh nije vidio ni razgovarao s Hollywoodom otkako se njegov otac iselio iz porodičnog doma i započeo romansu s mladom konobaricom Summer Monteys-Fullam.

Alex je sebe opisala kao "samohranu majku" tokom jednog podcasta u kojem je učestvovala 2020. godine.

Inače, Paul je živio na Kipru tokom 1990-ih i radio kao glavni pekar u hotelu Anabelle, gdje je i upoznao svoju prvu suprugu koja je radila kao instruktorica vožnje. Hotel u kojem se ove sedmice vjenčao sa drugom suprugom dio je te grupacije.

Paul i 39-godišnja Melissa u vezi su već tri godine, a navodno ju je bez prevelike pompe zaprosio u proljeće 2022. Svoju su vezu potvrdili u decembru 2019, nakon što su prethodno negirali romansu.

Nakon njegovog razlaza sa Summer, otkrivena je povezanost sa Melissom, no tvrdio je da su samo prijatelji. Obje žene, zanimljivo je dodati, poznavale su se jer su radile u pubu.

Spalding je već dva puta bila zaručena, a jedno vrijeme se trebala udati za profesionalnog golfera Jasona Barnesa.

S Hollywoodom se zbližila tokom pandemije koronavirusa.

- Paul i Melissa proveli su puno vremena zajedno u izolaciji. Postalo je očito da su zajedno i ostali su u njegovoj kući. Sada će ona tu ostati zauvijek - otkrio je izvor za Daily Mail.