navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Odluka suda

Penzioner koji je uhodio Ninu Badrić osuđen je na osam mjeseci zatvora

Penzioner Ilija M. (57), optužen je da je pjevačicu Ninu Badrić dvije godine uhodio od Zagreba do Hvara te joj slao pisma i pjesme. Nepravomoćno je osuđen na osam mjeseci zatvora s trogodišnjom uvjetnom, piše Jutarnji list.

Objavljeno: 09.11.2021. u 19:03
get url
text

Sud mu je odredio i mjeru obaveznog psihijatrijskog liječenja te trogodišnju zabranu približavanja i uznemiravanja pjevačice. Naloženo mu je i da plati troškove psihijatrijskog vještačenja. Ilija je u sudnici Općinskog kaznenog suda u Zagrebu rekao da poriče krivicu za djelo koje mu se stavlja na teret.

- Poričem krivicu za djelo koje mi se stavlja na teret. Ne sporim da mi se gospodična Nina Badrić svidjela u svojoj muzici. Postao sam njen fan, slušam njene pjesme, odem na koncerte, ali ne na svaki. U desetak godina bio sam na njih 15-ak. Ne znam šta znači kad kaže da sam u nju buljio. Nisam bio nikada nepristojan prema njoj. A u Jelsu sam otišao nevezano za nju jer tamo sedam godina ljetujem. Unajmljujem sobe, a lokacije ovise o cijeni. Ne znam niti o kojem zidiću govori da sam ju s njega promatrao jer je taj zidić na frekventnom mjestu. Pa Jelsa je mali gradić, sve je udaljeno 200-tinjak metara. Međutim, ja njoj nikada nisam kucao na vrata niti sam očekivao da s njom budem apriori u kontaktu. Nisam iskompleksiran niti mi je ona prioritet u životu - dodao je, no sud mu nije povjerovao.