navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Izgledat ćete svježije

Pet frizura koje će vas odmah pomladiti ako imate više od 40 godina

Frizura je važna za izgled jer može značajno utjecati na cjelokupni izgled osobe i na to kako je drugi doživljavaju. Ona uokviruje lice i kroz nju se izražavate, a može vam dodati ili oduzeti godine. Odaberite jednu od ovih pet frizura i izgledat ćete svježe i mlađe.

Objavljeno: 01.01.2024. u 09:49
get url
text

Klasični bob
 
Bob je u trendu od kad se pojavio, i uvijek dobro izgleda. Iako postoji puno varijacija ove frizure i možete je prilagoditi svome licu, razigrana je i pomladit će vas. Također, s godinama nam gustoća kose može opadati, što na ovakvoj frizuri nije primjerno, jer vraća volumen, piše 24 sata.hr

Slojevita frizura

Ako vam kratka kosa nije prvi izbor i želite zadržati dužinu, odlično su rješenje slojevi. Slojevita ili stepenasta frizura pomaže kosi da izgleda gušće i odlično uokviruje lice. Izgledat ćete svježe i mlađe, a možete dodati i šiške koje će ju dodatno razigrati.

Šiške

Šiške su instantna promjena koja nije drastična, a može upotpuniti vaš stil i frizuru vam podići na novu razinu. Lako ih možete prilagoditi licu, pa mogu biti duže i uokvirivati vam lice, ravne, kratke ili šišane ukoso.

Šiške mogu prekriti bore na čelu ili vizualno smanjiti čelo. Ohrabrite se i eksperimentirajte!

Bixie

Bixie je frizura između kratke (pixie) i boba, a odlična je za glamurozno feniranje i razne frizure. Lakom ili pomadom lako možete napraviti frizuru uz koju ćete svaki dan izgledati odlično.

Prirodna tekstura

Iako ovo zapravo nije frizura, prirodna lakoća može doprinijeti bezbrižnom izgledu koje će vam skinuti nekoliko godina. Ako imate valovitu ili kovrčavu kosu i pokušavate ju stalno izravnati, probajte je njegovati i nositi na prirodan način.