navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Koncert u Bjelovaru

Platila je 600 KM: Severina u ultra kratkoj haljini zamalo pokazala previše

Severina je napravila spektakularan koncert u Bjelovaru u Hrvatskoj na kojem je na hiljade ljudi uživalo u odličnoj atmosferi i provodu.

Objavljeno: 20.06.2023. u 13:51
get url
text

Kao što to inače radi, svojom energijom zapalila je scenu, a njena kratka haljina poznatog svjetskog brenda bila je nešto što naprosto niste mogli, a da ne primijetite.

Ovog puta Seve se odlučila za šarenu haljinu modne kuće Versace iz njihove linije Versace Jeans Couture iz 2018. godine.

Te godine je multinacionalna kompanija Capri Holdings kupila modnu kuću Versace, a jedan od prvih poteza novih vlasnika bilo je spajanje linija Versus i Versace Jeans u novu pod nazivom Versace Jeans Couture.

Severina je iz njihove ponude odabrala kratku haljinu efektnog kontrastnog cvijetnog dezena, a kombinirala ju je sa salonkama klasičnog dizajna i pomalo neočekivane boje. Haljina je tokom koncetra u nekoliko navrata prijetila da pjevačica publici pokaže previše.

 

Na online modnoj platformi Farfetch haljina je trenutno snižena sa 441 euro na 309 (oko 620 KM).

Uz nju nosila je model cipela modne kuće Prada u bijeloj boji prepoznatljiv po malom sjajnom amblemu na tabanima.

Čini se da trend bijele obuće, koji je bio na vrhuncu prije nekoliko sezona, još nije završen, bar ako je suditi po kombinacijama poznatih dama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)