navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Mali trikovi

Pogledajte kako bira i koristi karmin i otkrit ćete svašta o ženi

Boja karmina koju žena bira govori puno o njenom karakteru i sklonostima, kao i oblik koji nastaje na njemu nakon nanošenja. Na primjer, samouvjerene žene biraju crvene karmine, a nakon nekoliko nanošenja karmin ostaje zaoštren s obje strane.

Objavljeno: 22.03.2023. u 19:39
get url
text

Boja karmina i ličnost

Smeđa boja - lojalna, samouvjerena, cijeni znanje, nezavisna
Boja fuksije - slobodnog duha, voli zabavu, spontana, voli izlaske
Ružičasta - tiha, romantična, optimistična, cijeni ljude, nesebična
Ljubičasta - buntovna,uživa u novim stvarima, voli eksperimentirati, nekonvencionalna
Crveni - voli šefovati, odvažna, voli nove izazove, strastvena, energična
Bež - prijateljski raspoložena, čvrsto stoji na zemlji, iskrena je i cijeni iskrenost

I oblik karmina nakon nanošenja otkriva svašta

Osim po boji, karakter se skriva i u načinu nanošenja ruža, odnosno po njegovom obliku nakon upotrebe.

Izgleda kao da je tek kupljen

Ovaj oblik pokazuje da je žena tiha i povučena. Ne voli biti u centru pažnje i neugodno joj je kršiti pravila. Ona strahuje da ne razočara ili povrijedi druge ljude svojim ponašanjem. U poslu je vrijedna i dobra je za timski rad.

Zaoštren je s dvije strane

Radi se o pametnoj i seksepilnoj ženi koja voli koketirati. Samosvjesna je, nije lažno skromna i ponosna je na svoje uspjehe pa to i pokazuje ne mareći izaziva li tako ljubomoru kod drugih.

Lagano je zaobljen

Žena s ovakvim ružem u torbici ne preza zaprljati ruke ako je to potrebno. Ona mrzi započeti nešto i ne završiti, a radoznalost joj ne poznaje granice. Nije joj neugodno postavljati hrpu pitanja drugima i živjeti baš kako to ona želi.

Izgleda kao skijaška skakaonica

Radi se o vrlo kreativnoj, zabavnoj i odanoj ženi koja voli životinje, a najradije za kućnog ljubimca bira psa. Ona ima naviku na sebe preuzeti previše obveza i tako si stvoriti pritisak.

Udubljen je

Spontana i prirodna žena obično nanosi ruž tako da na njemu napravi lagano udubljen oblik. Ona lako stječe prijatelje, radoznala je i voli uzbuđenja. Ima dobru intuiciju, ali ponekad zna komplicirati.

Vrh je potpuno ravan

Ona je brza, duhovita, inteligentna i šarmantna. S druge strane zna biti frustrirana tokom rasprave i sklona je svađi ako neko ima drugačije mišljenje od nje. Romantični filmovi njoj idu na živce.