navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Fatalna crnka

Premijer Slovenije ljubi 20 godina mlađu bivšu misicu

Premijer Slovenije Robert Golob (55) na proslavi uoči praznika kulture u toj zemlji službeno je predstavio i svoju novu partnericu Tinu Gaber (35) s kojom je ušetao u dvoranu Cankarjevog doma u Ljubljani.

Objavljeno: 08.02.2023. u 17:02
get url
text

Tina je, kako pišu mediji u regiji, bivša Miss Hawaiian Tropic, televizijska voditeljica, poduzetnica, influenserica na društvenim mrežama i bivša lobistica.

Za pomenutu priliku Gaber je izabrala efektnu bijelu haljinu napravljenu od tkanine ukrašene sitnim svjetlucavim šljokicama s velikim crnim kaišom.

Kosu je stilizirala u popularne blage valove, a oči je istaknula u smokey eyes stilu.

Kako prenose slovenski mediji, premijer Golob i Tina upoznali su se preko Urše Gaber, Tinine sestre, koja je bila Golobova poslovna tajnica u Gen-I, a sada radi u kabinetu premijera Goloba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Portal 24sata.hr piše da bivša misica na Instagramu ima više od 17.000 pratitelja, a voli dijeliti iskustva s putovanja, pa je tako 2019. godine bila i na Tajlandu.

Inače je veganka i borac za prava životinja.

Prije premijera, Tina je bila u vezi s pjevačem Janom Plestenjakom, a šuškalo se i o tome da se viđa sa bivšim slovenskim ministrom za promet, Patrikom Vlačičem.

Slovenski premijer prošle godine se razveo od supruge Jane Nemec. Razvod nije javno komentirao, dok je na televiziji u jednoj slovenskoj emisiji otkrio da živi sam s djecom.