navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Holivudska glumica

Pretjerala s korekcijama: Izobličeno lice nekad omiljene punašne slatkice iznenadilo fanove

Holivudska glumica Renee Zellweger bila je jedna od prezenterica na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Objavljeno: 27.04.2021. u 15:48
get url
text

Pojavila se u elegantnoj ružičastoj haljini, no i ovog puta najviše je komentara i reakcija izazvalo njeno izobličeno lice.

Naime, 52-godišnja Renee, koja je prošle godine nagrađena Oscarom za najbolju žensku ulogu u filmu "Judy", ove se godine nije pojavila na crvenom tepihu, nego samo na pozornici i u prijenosu uživo, što je bilo i više nego dovoljno da ljudi primijete koliko joj se lice promijenilo od početka karijere.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renée Kathleen Zellweger (@reneezellweger_official)

Renee je gledatelje diljem svijeta osvojila ulogom luckaste i punašne Bridget Jones još prije dvadesetak godina, a to joj je zapravo obilježilo karijeru i život, što i sama priznaje.

- Svaki put kada se vratim u London, osjećam se kao da sam se vratila kući. Mislim da me Bridget nikada nije napustila. Uvijek je tu i volim je, nasmijava me. I ako je četvrti nastavak nešto što Helen Fielding kao spisateljica romana želi da učinimo, zvuči zabavno - priznala je jednom prilikom glumica i otkrila šta misli o novom nastavku filma.

No, ako će do njega i doći, postoji vjerovatnoća da će Renee morati dobro poraditi na transformaciji ako će se željeti vratiti u lik svima omiljene Bridget i hoće li uopće pristati na to.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger)

 

Naime, nakon te uloge čvrsto je odlučila kako se nikada više neće udebljati za neku ulogu, a njene obline i punašni obrazi nakon nekog vremena su nestali.

Svojim pojavljivanjem u javnosti mnoge je do sada šokirala, a čini se da je i podlegla holivudskim trendovima te nije odoljela tretmanima botoksom i drugim zahvatima kojima je htjela postići mladoliki izgled, no umjesto toga sada izgleda umjetno.

Njeni fanovi i danas žale zbog tih poteza i slažu se da im je u prirodnom izdanju i s oblinama bila mnogo draža.