navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Strani mediji prenose

Princeza Charlene živi u Švicarskoj, princa Alberta viđa samo po dogovoru

Princeza od Monaka Charlene (45) navodno živi u Švicarskoj i viđa princa Alberta (65) samo prema dogovoru, prenose njemački i francuski mediji.

Objavljeno: 23.08.2023. u 22:46
get url
text

Princeza Charlene provela je ljeto na jahti sa svojim suprugom i osmogodišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom. Ali, kruže glasine da par ima problema u braku.

Izvor je rekao francuskim novinama Voici da su bivša olimpijska plivačica, princeza Charlene, i sin Grace Kelly, princ Albert, samo "par za ceremonije".

- Albert i Charlene su sada dobri partneri, preuzimaju brigu o djeci - rekao je za njemački Blid.

Izvor koji tvrdi da je blizak kraljevskom paru dodao je kako se princeza Charlene obećala vratiti u Monako zbog službenih događanja i dozvoljeno joj je češće viđati djecu.

Ranije je princeza bila viđena u Milanu bez prstena nakon što je porekla glasine o razvodu.

Charlene je provela i 10 mjeseci odvojeno od supruga jer se vratila u rodnu Južnu Afriku, a to putovanje je trebalo trajati samo mjesec.

Princ Albert rekao je za People da je porodično okupljanje u Monaku prošle sedmice prošlo "prilično dobro" u prvih nekoliko sati, ali onda je postalo "prilično očito da Charlene nije dobro".

- Bila je preopterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito, pa čak ni porodičnim životom - dodao je princ Albert.