navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Odličan izbor

Pristaje svim ženama: Nina Badrić u haljini koja nikada ne izlazi iz mode

Nina Badrić, jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji, poznata je po baršunastom glasu, ali i uvijek elegantnom izgledu.

Objavljeno: 04.06.2023. u 12:06
get url
text

Njen stil bi se mogao opisati kao ženstven, šik i prefinjen, a Nina svojim odjevnim kombinacijama može inspirirati mlade žene i djevojke da uz jednobojne klasične komade naprave nepogrešive stajlinge.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa nas tako često obraduje nekim novim stajlingom i posluži kao vječita motivacija da "manje uvijek bude više" i da se držimo jednostavnosti u stilu.

Pjevačica se na društvenim mrežama često prisjeća nekih prošlih vremena i dragih uspomena i trenutaka pod haštagom #daniigodine, pa je tako sa svojim pratiocima podijelila video u kojem nam je posebnu pažnju, osim predivnog sunčanog vremena koje nas mami, s obzirom da se ovih dana suočavamo sa čestim kišama, privukla i njena odjevna kombinacija.

Za šetnju sunčanom Pulom Nina je odjenula laskavi kroj i model haljine koji nikada ne izlazi iz mode.

U pitanju je haljina na preklop, koja je krojem odličan izbor za dame svih građa, koja će prekriti nesavršenosti tijela, a istaći vrline.

Haljina nosi potpis H&M-a, a pjevačica ju je vješto stilizirala komadima poput sunčanih naočala avijatorica i ravnih sandala po uzoru na rimljanke.

Kako je jednom prilikom rekla belgijska modna dizajnerica Diane von Furstenberg, ovaj model haljine je "prijateljski odjevni predmet, vjerni saputnik u odlasku na posao ili u izlazak.

I zaista jeste tako, budući da se ovaj model može nositi u svim prilikama i uz patike, štikle ili ravne sandale nalik rimljankama, kao što je to ovog puta učinila Nina Badrić.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)