navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Životne priče

Prosio je mjesec, a ona to uopće nije primjećivala

Dok je čekao pravi trenutak, fotkao se dok joj je držao prsten doslovno pred očima, a ona nije imala pojma

Objavljeno: 04.09.2019. u 16:42
get url
text
Edi Okoro i njegova djevojka
Edi Okoro i njegova djevojka

Edi Okoro (30) iz engleskog Herefordshirea kupio je dijamantni prsten za svoju djevojku Cally Read (28), ali sa prosidbom nije želio žuriti.

Dok je čekao pravi trenutak, fotografirao se dok joj je držao prsten doslovno pred očima, a ona nije imala pojma, piše FEMAIL.

- Oni koji su prošli kroz prosidbu znaju da se to treba napraviti na autentičan način koji govori nešto o tome kakav ste zapravo par i kakva ste osoba - poručio je Edi.

Edi je znao da će ga djevojka odmah skontati ako ne smisli unaprijed razrađen plan. Zbog toga je prsten nosio svuda i čekao da se pojavi najbolji trenutak za prosidbu, da to bude u njegovom spontanom stilu.

- Nakon skoro mjesec čekanja, sjedio sam na sofi i vidio se prsten, a Cally me skoro uhvatila kako blejim u njega. Tad mi je sinulo. Trebam dokumentirati te trenutke čekanja - govori Edi.

Tako je počeo fotografirati te trenutke, jedan od prvih je bio dok je njegova cura kupovala nešto u prodavnici, a leđa su joj bila okrenuta.

Potom joj je prsten stavio na ruku dok je spavala. Ideja je bila da fotografira što više trenutaka dok pravi trenutak ne dođe ili dok djevojka već jednom ne shvati što se događa.

Četiri sedmice je igrao igru dok konačno nije stigao pravi trenutak. Edi tek treba otkriti kako je na kraju zaprosio djevojku, a objavit će to tokom ove sedmice na Facebooku. Otkrio je samo to da je Cally pristala i da nije uhvaćen prije vremena.