navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Bivši momak

Ruski milijarder tužio Naomi: Traži da mu vrati posuđeni novac, manekenka šuti

Manekenku Naomi Campbell (50) tužio je njen bivši dečko, ruski biznismen Vladislav Doronin (57), jer mu nije vratila poveću svotu novca koji joj je posudio za vrijeme njihove veze.

Objavljeno: 07.09.2020. u 19:40
get url
text

Protiv supermodela Vladislav je podignuo milionsku tužbu u kojoj tvrdi da mu odbija vratiti novac, a tačan iznos za sada nije poznat, piše Insider

Ruski biznismen tvrdi kako osim novca, Naomi ne želi vratiti i neke njegove stvari čija je vrijednost oko tri milijuna dolara. Doronin je svoje bogatstvo sagradio na nekretninama, a danas je vlasnik i predsjednik uprave Aman Resortsa. Nije poznat razlog zbog kojeg nakon sedam godina Doronin traži svoj novac i dragocjenosti.

Vladislav i manekenka su u vezi bili od 2008. do 2013. Tada ju je obasipao poklonima i vodio na luksuzna krstarenja privatnom jahtom, a često su boravili i u njegovoj vili na privatnom otoku Cleopatra u Turskoj.

O novonastaloj situaciji manekenka se još nije oglasila u medijima. No ovo nije prvi put da se našla u središtu skandala. Iza sebe ima nekoliko incidenata, između ostalog i napad na paparazza koji ju je pokušao snimiti dok se na Siciliji odmarala s Doroninom. Udarila ga je torbicom po glavi ogrebala mu oko, zbog čega je uvjetno bila osuđena na šest mjeseci zatvora.