navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ukrala pažnju

Sa dodjele Bafta nagrada: Svi pričaju o smjelom stajlingu Priyanke Chopre

Dodjela filmskih i televizijskih nagrada Bafta ove godine održana je u posebnim uvjetima zbog pandemije, a zgodna Indijka Priyanka Chopra, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, ponovo je ukrala pažnju.

Objavljeno: 12.04.2021. u 21:19
get url
text

Tamnokosa ljepotica, koja je 2000. ponijela laskavu titulu Miss svijeta, bila je bez sumnje jedna od najzapaženijih uzvanica pokazavši vrtoglavi dekolte u odvažnom crvenom topu ukrašenom izvezenim cvjetovima s potpisom madridskog brenda Pertegaz.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Ovaj efektni komad, koji joj je u prvi plan istaknuo poprsje, Priyanka je sparila s bijelim satenskim hlačama zanimljivog kroja i stiletticama Christiana Louboutina.

Kosa spletena u trendi pletenicu i dramatičan makeup zaokružili su ovaj look za pamćenje prelijepe Indijke.

Zvijezdi filma "The White Tiger" na ovom događanju društvo je pravio 10 godina mlađi suprug Nick Jonas, član poznatog pop trija "Jonas Brothers" koji se odlučio za modnu klasiku: crni smoking i elegantne cipele.

Supružnici koje je magazin "People" proglasio najbolje odjevenim parom bili su i ovog puta odjeveni za čistu peticu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

U ranijem intervjuu zgodna Indijka istaknula je kako je patila nakon neuspjele operacije nosa, no da je prihvatila svoj izgled.

- Kada bih izgledala kao druge klasične ljepotice, ne bih se isticala i, što je još važnije, to ne bih bila ja. Danas, kada se pogledam u ogledalo, više se ne čudim. Pomirila sam se s malo drugačijom slikom sebe. Ja sam poput svih žena koje se gledaju u ogledaju i misle da bi trebale smršati, no na kraju dana sam zadovoljna. Ovo je moje lice i moje tijelo. Ono može imati svoje nedostatke, no to sam ja - kazala je 38-godišnja Chopra.