navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Budite u trendu

Šest boja lakova za nokte koje će dominirati ovog proljeća i ljeta

Dotjerivanje noktiju jedan je od najlakših načina kako da sa stilom zakoračite u novu proljetnu sezonu.

Objavljeno: 29.03.2023. u 22:54
get url
text

Proljetne boje lakova za nokte, u svom veselom sjaju, mogu vam pomoći premostiti jaz do ljeta i usput vam poboljšati raspoloženje.

Od srebrene i limun žute do umjereno čokoladne, ovo su boje lakova za nokte koji će dominirati ovog proljeća.

Kobaltno plava

 

bogata nijansa plave izgleda prekrasno u bilo koje godišnje doba, a posebno u proljeće i ljeto jer nas asocira na more, sunčanje i kupanje koje toliko željno iščekujemo. Elegantna je, lijepo se slaže s većinom boja, a definitivno je upečatljiva.

Krom srebrena

 

Zovite ih Hailey Bieber nokti, glazed donut manikura ili kako god želite – popularnost kromiranih noktiju ne jenjava ni u proljeće ove godine. Metalik srebrena izgleda chic i elegantno, a odlično se sljubljuje i s poslovnim i ležernim odjevnim kombinacijama.

Barbie ružičasta

 

I trend magente ili Barbie ružičaste nijanse laka za nokte se nastavlja od prošle godine zahvaljujući filmu Barbie s prekrasnom Margot Robbi, koji stiže u kina ovog ljeta.

Čokoladno smeđa

 

Iako se smeđa najčešće povezuje s trendovima jesenskih boja, hladni ton čokoladno smeđe boje kakaa jedan je od omiljenih načina nošenja tamnije nijanse i u proljeće.

Periwinkle

 

Periwinkle plava je posebna nijansa plave. Zbog tračka topline lagano naginje ljubičastoj tj. njenoj najbljeđoj verziji. Ova mješavina blijedo plavo ljubičaste boje je izvrsna ako ovog proljeća na svojim noktima želite nešto suptilno i nježno u pastelnim nijansama.

Limun žuta

 

Bilo da vam se sviđa ili ne, morate priznati da je ovu fluorescentnu, zeleno žutu nijansu nemoguće zanemariti. Ovom manikurom signalizirate da ste spremni za duge, tople dane ispunjene zabavom.