navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Novčana kazna

Severina proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice, oglasio se PR tim pjevačice

Hrvatska pjevačica Severina danas je nepravomoćno osuđena na novčanu kaznu zbog vrijeđanja i omalovažavanja socijalne radnice prošle godine.

Objavljeno: 28.03.2023. u 20:00
get url
text

Informaciju je za Index.hr potvrdio PR tim pjevačice i dodao "kako Severina nije vrijeđala zaposlenicu te da će se žaliti na odluku suda".

- Severina nije vrijeđala, nego je protestirala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i javno obznaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se svakako žaliti na ovu odluku – naveli su iz PR tima.

Kažu da je u ovom slučaju riječ o radnici Centra za socijalnu zaštitu u čijem postupanju je utvrđen niz grešaka.

- Riječ je o socijalnoj radnici iz područnog ureda Centra za socijalnu zaštitu, kojem je upravni nadzor utvrdio niz grešaka u postupanju radi čega je i promijenjen te danas drugi centar vodi predmet – dodaju iz PR tima Severine.

Severina je prema optužnici vrijeđala socijalnu radnicu iz Centra za socijalnu zašptitu Maksimir u februaru prošle godine. Nakon toga je Centar podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj.

- U konkretnom slučaju, bila je riječ o razgovoru sa socijalnom radnicom nakon što je Severina izviještena da će joj doći u nadzor provjeriti uvjete u kojima živi njena mama, premda joj je prije toga ista socijalna radnica tvrdila da će tu prijavu njene sestre zanemariti jer su njenu majku vidjeli u njenom domu i vidjeli da je žena dobro i da se o njoj vodi briga. Međutim, zbog pritiska bivšeg finansijski moćnog partnera, o čemu postoje pisani dokazi, Centar se ipak odlučio doći u prostore gdje živi Severinina mama, što je bilo ponižavajuće za 86-godišnjakinju o kojoj brine Severina - rekli su iz PR tima Severine.

Nadzorom je utvrđeno da se Severina brine o svojoj majci.