navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvoreno pismo

Severinina mama ponovo reagovala: Milan Popović uhodi i maltretira moju kćerku, koristi najgore KGB metode

Severinina mama, Ana Vučković, oglasila se ponovno, a u pismu koje je uputila Novoj TV, napala je Milana Popovića te ga nazvala lažovom.

Objavljeno: 01.09.2022. u 22:19
get url
text

- Nikada u životu nisam davala izjave do prije neki dan. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da si uzme pravo da govori u moje ime o tome šta sam ja rekla. On objašnjava šta se desilo u mojoj kući. Sram ga može biti. Odakle mu pravo na to? - napisala je Ana u pismu nakon što je u Dnevniku Nove TV emitiran prilog u kojem je Milan Popović dao izjavu o sukobu svoje bivše partnerice i njene sestre Marijane Popović.

Anino pismo prenosimo u cjelosti: 

"Poštovani, ja sama mama Severine. U sinoćnjem dnevniku Nove TV pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate ko je on samo zato što je bio s mojom kćerkom, niko za njega nije ni čuo prije toga. On objašnjava šta se desilo u mojoj kući. Sram ga može biti. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti. Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju kćerku, majku svog djeteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira je godinama i javno pljuje, a to je majka njegovog sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KGB metode primjenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njenom okruženju.


Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da si uzme pravo da govori u moje ime o tome šta sam ja rekla i šta nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, posljednji puta kad sam vidjela tog čovjeka čije ime ni ne želim čuti prateći unuka, nije mi ni odzdravio iako sam ga pozdravila. Nek se srami.

Nikada u životu nisam davala izjave do prije neki dan. Nisam tome vješta niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije ozlijedila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi puta da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu kćerku. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno ju prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećakinji i mojoj unuci koja je bježeći od majke došla u Zagreb živjeti kod tete. Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i moji praunuci. 

Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da radi budalu od mene i vrijeđa moju Severinu da i ovo pročitate da ljudi znaju da njemu nema mjesta u našim životima. To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grijehe nego što se slika po novinama."

Severina još uvijek nije komentirala porodični incident.