navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nakon razvoda

Shakira započela osvetu Piqueovim roditeljima

Ne smiruje se drama oko razvoda slavnog para – pjevačice Shakire i bivšeg fudbalera Gerard Piquea, a pjevačica je bivšem fudbaleru pripremila finalnu osvetu koja će obuhvatiti i njegove roditelje.

Objavljeno: 07.02.2023. u 11:05
get url
text

Shakira (46) se ne zaustavlja, a kako stvari stoje, planira naplatiti svaku suzu koju je prolila zbog nevjernog Piquea (36).

Otkako su se razišli, kolumbijska pjevačica nastavila je živjeti u njihovom zajedničkom domu u Barceloni. Shakirina odluka donijela je sa sobom i neke probleme, budući da živi pored njegovih roditelja.

VEZANI TEKST - Više ne šuti: Shakira kroz pjesmu poslala jasnu poruku Piqeu

Naime, popularna pjevačica ne prestaje organizirati zabave, divlja sa muzikom, a s obzirom na to da ima podršku svijeta, čak joj ni moćni bivši svekar sa kojim je imala velikih problema ne može ništa. 

Zbog svega su Piqueovi roditelji odlučili odseliti se, tvrde španski mediji.

Njegovi roditelji ne žele više da trpe zabave bivše snahe i razmatraju mogućnost o napuštanju luksuzne vile u kojoj stanuju godinama. 

Par je u junu prošle godine objavio da je došao kraj njihovom 11-godišnjem zajedničkom životu, a razlog je nevjera nekadašnjeg fudbalera Barcelone. Od tada nisu u dobrim odnosima i ne prestaju sa javim prepucavanjima.

Pjevačica je prošlog ljeta htjela podignuti i zidove oko svoje kući kako bi spriječila pristup njegovim roditeljima.