navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna glumica

Sharon Stone savjetuje Amerikance kako stvoriti bunker u domu tokom nereda na ulicama

Sharon Stone svojim je dva miliona fanova na Instagramu ponudila nekoliko savjeta - kako stvoriti sigurno utočište u domu tokom nereda na američkim ulicama.

Objavljeno: 02.06.2020. u 21:24
get url
text

- Vjerovatno najsigurnija prostorija u vašem domu je kupatilo zato što ima najmanje prozora. Ako to nije slučaj, onda izaberite bilo koju prostoriju u domu u kojoj je omogućen minimalan doticaj s vanjskim svijetom – kazala je na početku svog video obraćanja 62-godišnja slavna glumica.

Sa žutom maramom na glavi, sunčanim naočalama i crvenim ružem na usnama, Stone je savjetovala ljude da u kupatilo stave pokrivače ili jastuke u slučaju ako tamo budu morali prespavati te nekoliko namirnica, poput voća ili proteinskih prutića.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make a safe room here’s how

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Zvijezda "Sirovih strasti" savjetovala je da u sigurnu sobu u domu ponesu računar, telefon, punjače te u slučaju panike uzmu lijek za smirenje.

Tokom još uvijek aktuelne pandemije koronavirusa i masovnih demonstracija širom u SAD-u, Sharon Stone dane provodi u svom domu na Beverly Hillsu u društvu svoja dva od trojice sinova.