navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Društvene mreže

Sjajan glumac i dobra osoba: Priča kako je Keanu Reeves obradovao jednu staricu rastapa srce

Osim što je holivudska legenda, Keanu Reeves poznat je kao dobra osoba, što dokazuju i brojne priče poput one u kojoj ustupa mjesto nepoznatoj osobi u vozu ili razgovara s fanom na aerodromu, a nedavno je isplivala nova priča koja to potvrđuje.

Objavljeno: 09.08.2022. u 08:50
get url
text

Jedan je korisnik Reddita podijelio priču o svojoj baki koja je bila zaljubljena u Keanu Reevesa jer ju je podsjećao na njenog muža kad je bio mlad. Pogledala je sve njegove filmove, koji su joj pružali utjehu u najtežim trenucima života.

- Imala je moždani udar u sedamdesetim i posljednjih 10 godina života provela je u kući, a gledanje filmova bio je njen najveći hobi, koji joj je zamijenio druženje s prijateljima - napisao je na Redditu.

- Nedugo nakon što je izašao "Matrix", moj je ujak ručao u jednom restoranu u Los Angelesu, a na vratima se pojavio Keanu Reeves u pratnji ženske osobe. Moj ujak im je prišao i ispričao kako je njegova 80-godišnja majka veliki fan jer je Keanu podsjeća na njenog muža u mladosti - dodao je.

Glumac je upitao ima li mobitel sa sobom i rekao: "Nazovi je, želim razgovarati s njom."

- Razgovarao je s bakom nekoliko minuta, a ona je bila potpuno oduševljena pozivom. Bila je jako izolirana, a njegova iskrena ljubaznost i zainteresiranost koju je pokazao pravi su dokazi koliko je velik čovjek - podijelio je u objavi koja je izazvala pravu lavinu oduševljenja fanova.