navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Charlize Theron

Slavna glumica izjavila da voli "samački" život, a ovo su muškarci sa kojima je doživjela najljepše romanse

Charlize Theron priznala je da voli "samački" život. Iako o prelijepoj glumici sanjaju muškaraci širom svijeta, ona je sama od 2015. godine. 

Objavljeno: 18.08.2020. u 13:16
get url
text

Priznaje da uživa u slobodi, provodi vrijeme sa usvojenom djecom i ne namjerava diojeliti svoju slobodu sa muškarcem.

No, glumica je do sada imala nekoliko romansi:

Craig Bierko postao je jedan od prvih poznatih partnera Charlize Theron. Zajedno su počeli graditi glumačku karijeru u Holywoodu i zabavljali su se od 1995. do 1997. godine. Malo se zna o njihovoj romansi, ali nakon rastanka, Craig Bierko je uspio osvojiti srce druge zvijezde, ljepotice - Meg Ryan, ali ni on sam nije postao sjajna zvijezda.

 

Charlize je 1997. upoznala svoju prvu ozbiljnu ljubav- počela je da izlazi sa frontmenom grupe "Third Eye Blind", Stephenom Jenkinsom. Ponašanje muzičara podsećalo je na njenog oca alkoholičara (majka glumice ga je ubila pred 15-godišnjom Charlize Theron u samoodbrani).

 

Često se svađala sa svojim partnerom, koji je sebe smatrao prevelikim umjetnikom u poređenju sa svima oko njega. Njegov alkoholizam i česte svađe doveli su do toga da je Charlize napustila Jenkinsa 2001. godine.

Na setu filma "24 Hours" Charlize je upoznala glumca Stuarta Townsenda i zaljubila se. Nešto kasnije, imali su sreću da ponovo glume zajedno - pridružili su se Penelope Cruz u filmu "Head in the Clouds".

Iako su Stuart i Charlize traženi u struci i zbog toga su bili često razdvojeni, njihova veza s pravom se smatrala jednom od najjačih u Holywoodu. Nisu otišli do oltara, iako su jedno drugo nazivali "mužem" i "ženom".

Romantični Stuart poklonio je svojoj voljenoj vintage viktorijanski prsten, a Charlize se nikada nije razišla sa svojim omiljenim nakitom, jer je njihova romansa trajala prilično dugo - od 2002. do 2010. godine.

Rastanak je prošao mirno i bez skandala: insajderi su uvjeravali da su Theron i Townsend na kraju veze izgubili iskru i počeli da se međusobno doživljavaju kao brat i sestra, dok su drugi insistirali na tome da je razlog odsustvo djece.

Sean Penn bio je posljednji zvanični dečko Charlize Theron. Status njihove veze postao je poznat u decembru 2013. godine. Charlize je kasnije priznala da im je važno da sačuvaju svoju slobodu i individualnost, tako da ona i Sean nikada nisu živjeli zajedno i, uprkos svim glasinama, nisu planirali vjenčanje:

- Nikada nisam sanjala o vjenčanju – kazala je glumica.

Iako su tabloidi pisali o tajnom vjenčanju u Parizu, njihova veza okončana je bez objašnjenja 2015. godine.