navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Hit iz Bosanske Gradiške

Stefana pogodila pjesma "Pristajem na sve" i razbio glavu čašom, oglasila se Šemsa Suljaković

Šemsa Suljaković, jedna od najboljih bosanskohercegovačkih pjevačica narodne muzike poručila je da se "ojećala jako loše kad je vidjela da je jedan njen obožavatelj uz pjesmu "Pristajem na sve" udario sebe u glavu s čašom".

Objavljeno: 02.08.2023. u 09:39
get url
text
Šemsa Suljaković
Šemsa Suljaković

- Nikada nisam željela čuti takve loše vijesti o mojim dragim obožavateljima koji iz poštovanja i ljubavi prema mojim pjesmama čine takve geste! Nadam da će se Stefan ubrzo oporavit i da se takve situacije nikada više ne ponove s mojim dragim obožavateljima! Voli vas vaša Šemsa! - napisala je Šemsa na Facebooku. 

Navodno sve se desilo prošle subote u Bosanskoj Gradišci, međutim, nije poznato da li je ljekarski izveštaj koji već danima kruži društvenim mrežama stvaran ili je riječ o fotomontaži.

Mladić Stefan K. (25) teško je sebi povrijedio glavu tokom veselja u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu. 

Prema nezvaničnim navodima medija, ali i prema nalazu koji je navodno napisala doktorica, pogodila ga je pjesma Šemse Suljaković zbog čega je sebi razbio čašu o glavu.

Veseljak je potom usred noći završio u lokalnoj hitnoj pomoći.

- Razbio čašu od glavu. Pogodila ga pjesma od Šemse Suljaković "Pristajem na sve". Na čelu ima dvije posjekotine i otvorenu ranu na glavi. Kontrola i previjanje kod nadležnog ljekara – piše između ostalog u nalazu doktorice koja je zbrinula povrijeđenog mladića.