navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Budite u trendu

Stručnjaci se slažu: Ove boje lakova za nokte bit će najpopularnije tokom ljeta

Od početka ljeta dijeli nas koji mjesec, a kako bi vaši nokti zablistali u sandalama i papučama, ljubiteljicama ljepote pedikira postaje glavni prioritet.

Objavljeno: 02.05.2023. u 16:05
get url
text

Bez obzira na to jeste li vjerna posjetiteljica salona koja voli gel manikuru ili preferirate brzinsko lakiranje noktiju kod kuće, ove tri bezvremenske nijanse lakova za nokte obilježit će ljeto 2023. godine.

Ovo su trenutno najtraženije boje lakova za pedikir:

Jarkocrvena boja

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tenoverten (@tenoverten)

Nijanse crvene, od koraljno crvene do jarkocrvene boje, neke su od najtraženijih za pedikir svakog ljeta, a trend se nastavlja. Odaberite onu nijansu crvene koja najbolje odgovara vašem tonu kožu. Imajte na umu da crvene s narandžastim podtonom izgledaju dobro na koži s toplim, maslinastim podtonovima, dok će crvene s plavim tonom više pristajati osobama svijetle puti i hladnog podtona.

Francuski pedikir

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milly Mason (@millymason_)

Poput francuske manikure, francuski pedikir postaje sve popularniji posljednjih godina. Ali umjesto da napravite klasičnu francuski pedikir s bijelom linijom na vrhu nokta, ljeti se možete odlučiti za veselije varijante, u jarkim ili pastelnim bojama, u jednom tonu ili više njih. Ružičasta, crvena, plava, zelena boje mente i limun žuta samo su neke od nijansi čija popularnost raste.

Blistave nude i ružičaste nijanse

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milly Mason (@millymason_)

Nježne, gotovo prozirne boje lakova za nokte popularne su tokom cijele godine, a posebno ljeti jer lijepo ističu preplanulu put. Odaberite nude ili pastelnu boju laka za nokte koja je za nekoliko nijansi tamnija ili svjetlija od vaše boje kože. Ovaj pedikir uvijek je elegantan te izgleda fantastično u svim prilikama i na svim odjevnim kombinacijama.