navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Hit sezone

Svestrani klasik koji su žene ukrale od muškaraca ponovno se našao u modnom fokusu

I dok se modni trendovi izmjenjuju iz sezone u sezonu, a nekad i brže, postoje i klasici koji uspješno odolijevaju zubu vremene i nikada ne izlaze iz mode pa se u njih i najviše isplati ulagati.

Objavljeno: 19.04.2020. u 16:08
get url
text
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

A jedan baš takav odjevni komad sada se ponovno našao u fokusu ponajviše zahvaljujući influencericama s Instagrama koji su ga zajedničkim snagama odlučile učiniti hitom sezone. Zanimljivo je i da se radi o komadu koji su žene prisvojile iz muškog ormara, a riječ je o običnoj bijeloj košulji.

Osim što je uvijek u modi, bijela košulja je i izuzetno svestran odjevni komad koji će vas spasiti u brojnim prilikama. Ne vjerujete? Časopis Harper's Bazaar je ukazao na razne načine stiliziranja ovog modnog klasika koji će vas uvjeriti da vam treba barem jedna bijela košulja u ormaru.

Za cijeli dan

Uvucite bijelu košulju u traperice, preko obucite sako i dobili ste besprijekoran stajling za cijeli dan koji lako možete prilagoditi različitim situacijama. Ako nakon posla odučite otići s kolegama na piće kada sve ovo završi, raskopčajte nekoliko gornjih gumba i dobili ste izazovan večernji stajling.

Zavodljiv look

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Bijelu košulju lako možete transformirati i u zavodljivu bluzu koja otkriva ramena. Sve što trebate je raskopčati nekoliko gornjih gumba i prilagoditi ovratnik, a za ovaj look će vam najbolje poslužiti predimenzionirani model ili košulja od dečka.

Pokažite trbuh

Raskopčajte svu dugmad osim prvog i otkrijete trbuh u bijeloj košulji koja u ovom izdanju neće izgledati dosadno, bez obzira na ostatak vaše kombinacije.

Boho chic

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Muntoni (@valentina_muntoni) on

Ako ste dosad bijelu košulju kombinirali samo s trapericama i finim hlačama, vrijeme je da upoznate njezino "boho" lice. Iskombinirajte je s nekom dugom lepršavom suknjom, u koju ćete je uvući i raskopčati svu dgmad, što će vam pružiti i zavodljiv ljetni večernji look.

Za plažu

Umjesto da trošite novac na odjeću za plažu, preko kupaćeg obucite malo dužu i širu bijelu košulju koju je najbolje potražiti u muškom ormaru. U ovom izdanju ćete sigurno ukrasti sve poglede na plaži.

Ispod majice

Bijela košulja učinit će zanimljivijom vašu dosadnu majicu ili vestu. Obucite je ispod nje i samo izvucite kragnu kroz ovratnik.