navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Dodatak prehrani

Tajna mladolikog izgleda pjevačica: Severina, kao i Nina Badrić, pije kolagen za ljepotu

Estetski zahvati Severini nisu strani.

Objavljeno: 03.11.2020. u 12:51
get url
text

"Nešto za ljepotu i nešto za zdravlje", napisala je pjevačica u objavi na društvenoj mreži uz fotografiju na kojoj pozira u trenerci.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nešto za ljepotu , nešto za zdravlje @gaianaturelle_adria @gaianaturelle_slo #volimstosevolimo @sheriffcherry #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Riječ je o dodatku prehrani u tekućini s ribljim kolagenom, hijaluronskom kiselinom, mineralima i vitaminima za cjelokupnu njegu kože, jačanje noktiju i kose te općenito mladoliki izgled.

Severina iznimno pazi na izgled. Godinama vježba u teretani ili kod kuće, a svojedobno je rekla kako za „dobre noge“ napravi sto čučnjeva dnevno.

Prije početka vježbanja s utezima odradi cardio trening, odnosno trči na pokretnoj traci barem pola sata da potroši kalorije. Iznimno pazi na prehranu, pa bira hranu s proteinima kako bi održala mišićni tonus.

Jede voće, povrće, uglavnom mediteransku prehranu. Estetski zahvati nisu joj strani, pa je dosad, prema tvrdnjama estetskih hirurga, korigirala nos, i to navodno dva puta, podizala očne kapke, te korigirala usne, botoksirala se i ubrizgavala hijaluronsku kiselinu za "peglanje" bora oko očiju te bora smijalica oko usana.

Jedino što Seve nije korigirala su grudi, koje voli otkriti u dekoltiranim kreacijama.