navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pop pjevačica

Tamara Todevska objavila novu pjesmu, uskoro nastupi u BiH

Tamara Todevska, jedna od najpoznatijih pop pjevačica Sjeverne Makedonije, krenula je sa slavljem - dvadeset godina je prošlo otkako je izdala prvi regionalni hit "1003".

Objavljeno: 23.03.2023. u 08:50
get url
text

Početak velikog jubileja obilježava novom snažnom pjesmom "Niagara", za koji je upravo izdala i videospot, a onda će nastaviti koncertnom turnejom od rodnog Skoplja, prema BiH i Srbiji do Hrvatske i Slovenije, da prenese sve poruke svoje muzike.

- Uvijek postoji rješenje i važno je ići naprijed, to je glavna poruka "Niagare" koja je inspirirana našom svakodnevnom borbom. Pjesma je za sve ljude koji su se nekad osjetili ranjeno, razočarano ili bili nepravedno etiketirani. Često smo u tom "kavezu" zarobljeni u vlastitim mislima i strahovima i to stanje nas tjera da budemo destruktivni, ljuti, ali iz tog labirinta možemo izaći! Ja u takvim situacijama energiju i snagu vučem iz podrške bližnjih - porodice, djece, publike. Podrška svih dragih ljudi je uvijek potrebna u životu - govori makedonska pop pjevačica koja se prvi put u bogatoj karijeri pojavljuje i kao autorica pjesme, u saradnji sa Lazarom Cvetkoskim.