navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Dress code

Uključite maštu: Poslovne kombinacije mogu biti itekako chic

Kreiranje zanimljivog poslovnog looka zna predstavljati pravi izazov kada u vašoj kompaniji postoji određeni "dress code".

Objavljeno: 29.09.2022. u 13:50
get url
text

Upravo iz tog razloga, važno je pronaći kombinacije u kojima ćete izgledati elegantno i profesionalno, a ujedno izražavati i vaš stil. Prethodno rečeno ćete najprije postići zanimljivim zapletima outfita u obliku kreativnih detalja, bogatstva uzoraka i trendy boja.

Kod odabira odjevne kombinacije za posao najsigurniji odgovor su najčešće odijela oštrih linija i palete čistih neutralnih boja. Igra sa slojevitošću i ostalim bazičnim komadima rezultira trendy poslovnim formulama uz koje se osjećamo dotjerano i ugodno. Za ženstven izgled, hlače od odijela ili pencil suknju kombinirajte s mokasinama, visokim salonkama ili cipelama s kitten petom.

Gdje nema straha od kršenja pravila poslovnog bontona, ležerni odgovor na duty call izdanje zove se jeans. U simpatičnom duetu s bijelom košuljom, blejzerom, baletankama i svilenom maramom izgleda ujedno formalno i chic. A za nešto opušteniju varijantu, slobodno se odlučite za popularnu kombinaciju hlača od odijela sa starkama.