navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Hollywood

Više nije slobodan: Ko je žena koja se udala za najseksi muškarca na svijetu

Chris Evans (42), američki glumac, kojeg je časopis People proglasio najsekski muškarcem na svijetu, vjenčao se proteklog vikenda sa 16 godina mlađom portugalskom glumicom Albom Baptista (26).

Objavljeno: 11.09.2023. u 14:57
get url
text

Na malu i intimnu ceremoniju u njegovom domu u blizini Bostona stigli su članovi porodice i najbliži prijatelji, među njima i Evansvovi kolege iz "Avengersa", a sve zvanice potpisale su izjavu kojom se obavezuju da neće iznositi detalje u javnost, a na ulasku u kuću "razdužili su" svoje mobitele.

Premda su u vezi već dvije godine, Evans i Baptista nikad se do sada nisu pojavili zajedno na crvenom tepihu niti na društvenom događaju, a njihova jedina zajednička fotografija - pod zaštitnim maskama - smimljena je lani u njujorškom Central parku, gdje su se u šetnji, držeći se za ruke, pridružili grupi stranih turista u obilasku američke metropole.

Za časopis People tada su potvrdili vezu, a poznavatelji prilika rekli su kako Chris nikada nije bio sretniji, te da njegova porodica i prijatelji Albu jako vole.

Portugalska glumica zvijezda je Netflixovog serijala "Warrior Nun", a glumila je i u nagrađivanim filmovima "Mrs. Harris Goes to Paris" i "Miami".

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@teamcevans)