navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nevjerovatno

Vjeverice spremile zimnicu i napravile potpuni haos u automobilu

Chris je proveo gotovo sat vremena čisteći i uklanjajući, kako je na Facebook postu naveo", "preko 200 (bez pretjerivanja) oraha i travu ispod haube"

Objavljeno: 09.10.2019. u 12:50
get url
text

Bračni par iz Sjedinjenih Američkih Država od ove jeseni potpuno će drugačije gledati na spremane zimnice za predstojeću zimu, nakon što su u svom automobilu otkrilu gomilu oraha i trave.

Holly Persic vozila se prema biblioteci u okrugu Allegheny u Pennsylvaniji, kada je primijetila da automobil čudno radi.

- Supruga me nazvala iz biblioteke Northland i kazala da automobil ima miris kao da gori, te da stvara čudan zvuk - objavio je Chris Persic u postu na svom Facebook profilu, koji je ubrzo postao viralan.

Holly je otvorila haubu i unutra zatekla motor koji je bio pun oraha uredno zamotanih u travu, a vjeverice su to vjerovatno spremile tokom vikenda, kada je vozilo bilo parkirano na otvorenom.

Chris je proveo gotovo sat vremena čisteći i uklanjajući, kako je na Facebook postu naveo", "preko 200 (bez pretjerivanja) oraha i travu ispod haube".

Par se i našalio zbog ove nesvakidašnje dogodovštine.

- Tamo negdje je definitivno ljuta supruga vjeverica, koja se pita gdje su nestali svi orasi - napisao je Chris.