navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
TikTok

Vlasnici odveli mačku na prvu vožnju autom, njena reakcija oduševila korisnike društvenih mreža

Vlasnici mačke Calliope prošle su sedmice otišli na duže putovanje, a sa sobom su poveli i svoju ljubimicu. No, nisu bili ni približno spremni na Calliopinu reakciju kada je ušla u auto.

Objavljeno: 19.02.2024. u 12:29
get url
text

Kako bi joj put prošao što udobnije i sigurnije, vlasnici su Calliope stavili na zadnje sjedište i zakačili je na povodac, jer je to bilo njeno prvo putovanje autom. Iako se većina mačaka boji putovanja autom, Calliope je bila znatiželjna i ubrzo je počela tražiti od svojih vlasnika da je premjeste naprijed, što su oni i učinili.

Calliopina vlasnica je u intervjuu za Newsweek rekla da je putovanje trajalo četiri sata te da je Calliope na zadnjem sjedištu provela samo 30 minuta.

- Spavala je na mom krilu većinu puta, ali bi tu i tamo digla glavu kada bismo prolazili kroz tunele ili vozili preko mostova - izjavila je vlasnica.

Video putovanja brzo je postao viralan na TikToku. 

@calliopethecalicocat I didnt know she was such a passenger princess #catsoftiktok #kittensoftiktok #cats #fyp #cattok #passengerprincess ♬ Tarantella - Mark Fabian & Alexander Smith & Harry Greene & Richard Kimmings