navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Muzička zvijezda

Voditeljica iz Hrvatske šokirala Dinu Merlina tokom intervjua: "Odakle vam ti stihovi?"

Voditeljica HRT - a, Antonia Ćosić, u svoju emisiju "U fokusu" pozvala je pjevača Dinu Merlina, a na početku intervjua ga je poprilično iznenadila.

Objavljeno: 17.12.2023. u 16:42
get url
text

- Dobar dan, poštovani gledatelji. Započinjemo stihovima: "Još samo malo i ljeto će proći i nikada više ja neću ti doći da se divim ljepoti i sjaju tvoje kose, da me ludi vali samo tebi nose." To su prvi stihovi pjevača koji je u sljedećih 40 i nešto godina, nakon što je napisao ove stihove, napisao hit singlove, hit albume, rasprodao stadione i arene. Ove jeseni je rasprodao i četiri zagrebačke arene - započela je Ćosić intervju s Merlinom.

- Dobar dan, bolje vas našao. Prvo mi morate reći odakle vam ti stihovi jer sam ih ja stvarno napisao i ne sjećam se da sam ih ikad objavio - zanimalo je Merlina.

Ćosić je objasnila kako je ove stihove pronašla u dokumentarcu "Sredinom" koji govori u Merlinovom životu i karijeri, a objavljen je prije šest godina.

- Treba uvijek dobro istraživati i pripremiti se za gosta.To je i znak poštovanja prema gostu u emisiji - rekla je kasnije u objavi na društvenim mrežama mlada novinarka.

Ovaj isječak iz emisije je u manje od 24 sata prikupio više od 500.000 pregleda na TikToku, a mnogi su pohvalili Antoniju zato što se jako dobro pripremila za intervju.

@antoniacosicc Za sve koji su me pitali, evo čime sam iznenadila Dinu Merlina što misliš, kako se njemu svidjelo iznenađenje? @Dino Merlin “U fokusu” na @HRT ♬ Moj Je Život Švicarska - Dino Merlin