navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Moda za plažu

Volani, decentni uzorci, jarke boje: Kupaći kostimi koje ćemo nositi ovog ljeta

Tek što je proljeće zakucalo na vrata, modni brendovi svoje police već su počeli popunjavati kupaćim kostimima za nadolazeće ljeto, a pri samom pogledu na njih jedino što možemo reći jeste da se veselimo danima koje ćemo bezbrižno provoditi na plaži.

Objavljeno: 19.03.2020. u 14:29
get url
text

Jedan od popularnih high street brendova, koji je svoju ponudu već dobrim dijelom popunio kupaćim kostimima za ljetnu sezonu, je Reserved.

Ako je suditi po njegovim virtualnim policama, ovog ljeta nosit će se kupaći kostimi ukrašeni volanima i decentnim uzorcima, s gaćicama retro visokog struka, jednodijelni i dvodijelni, u nježnoj ružičastoj, jarko žutoj i crvenoj ili svijetlo plavoj nijansi te, naravno, onim klasičnim – u crnoj i bijeloj boji.

Osim toga, u nadolazećem ljetu posebno ćemo voljeti prugice i zmijski uzorak, ali i asimetrično krojene kostime na jedno rame.

U nadi da će ljeto pred nama biti bezbrižno i da ćemo ga provesti izležavajući se na nekoj plaži, uz šum valova i toplo sunce, evo nekoliko najljepših modela kupaćih kostima iz ponude brenda Reserved:

{$galerijaFotografija}

 

kupaci10.jpg
1 od 10
left-arrowright-arrow