navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Uživa na odmoru

Za nju su godine samo broj: Glumica objavila fotografiju u bikiniju, fanovi je zasuli komplimentima

Posljednje dane 2020, koju je obilježila pandemija, zvijezda kultnih filmova "Od sumraka do zore" i "Desperado" sa porodicom provodi u tropskim krajevima, što je dala naslutiti svojom novom objavom na Instagramu.

Objavljeno: 30.12.2020. u 18:55
get url
text

- Nikad nisam bila zahvalnija što sam zdrava i u kontaktu s prirodom - između ostalog napisala je 54- godišnja Salma Hayek na engleskom i španskom jeziku ispod fotografija na kojima pozira u bikiniju okružena tropskim krajolikom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Uz bikini u boji fuksije svoju poznatu figuru Hayek je dodatno istaknula komadima u duhu boho stila odijevanja poput kimona u identičnoj boji bikinija i dodatkom slamnatog šešira.

Ugledavši je na novim bikini fotografijama koje nerijetko objavljuje na Instagramu, njeni fanovi i ovog puta iskoristili su priliku kako bi je zasuli komplimentima na račun linije i mladolikog izgleda u petom desetljeću života.

Od 2009. godine, poznata meksička glumica u sretnom je braku s francuskim milijarderom François-Henrijem Pinaultom s kojim ima 13- godišnju kćerku Valentinu Palomu.

Prije nego što je fanove na Instagramu za kraj godine počastila izdanjem u bikiniju, Hayek je podijelila fotografiju na kojoj svekrvi Maryvonne Pinault pomaže u kuhinji u pripremanju prazničnih jela.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

- Večera kod moje svekrve, to je uvijek uzvišeno iskustvo - napisala je Hayek koja je dijelom zvjezdane postave Marvelovog nadolazećeg filma "The Eternals" čije je snimanje završeno prije pojave pandemije koronavirusa, a svjetlo dana ugledat će u novembru iduće godine.