navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Muzička megazvijezda

Zbog izjave o sinu: Justin Timberlake na udaru javnosti

Muzička megazvijezda Justin Timberlake trenutno se nalazi u izolaciji u Montani sa suprugom Jessicom Biel i petogodišnjim sinom. No čini se da mu to teško pada.

Objavljeno: 14.04.2020. u 17:12
get url
text
Justin i Jessica
Justin i Jessica

Prilikom gostovanja u podcastu The Morning Mash Up komentirao je da mu izolacija i odnos sa sinom tokom nje nisu baš najbolje sjeli.

- Uglavnom pružamo emotivnu podršku jer 24-satno roditeljstvo jednostavno nije za ljude- požalio se u emisiji pjevač i dodao da on i supruga pokušavaju naći način da se malo maknu od sina i odmore od njega.

Timberlake je kasnije objasnio da smatra da je taj osjećaj zasićenosti obostran i da često zna primijetiti da ih sin promatra nekim čudnim pogledom.

Uz ovaj gaf Timberlake je napravio još jedan. Naime, tokom intervjua je izjavio da su on i supruga neko vrijeme razmišljali o tome kako bi mogli pomoći tokom ove pandemije, ali "na kraju su zaključili da je najbolje da jednostavno ne rade ništa i odu u izolaciju".

- Osjećamo se jako sretnima i blagoslovljenima da se nalazimo na mjestu gdje je moguće bez problema napraviti društvenu distancu, a ujedno i prošetati ili otići planinariti- rekao je Timberlake.

Budući da se u SAD-u trenutno sve više siromašnih dijelova suočava s nedostatkom opreme i bolničkih kreveta za sve zaražene, ovakav oblik komentara naišao je na osudu javnosti, bez obzira na to što je većina zvijezda postupila isto.