navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Drugačija od drugih

Zbog neobičnog izgleda su je ostavili roditelji, ali zahvaljujući njemu sada je uspješni model

Xueli Abbing, tinejdžericu iz Kine, roditelji su ostavili ispred sirotišta nakon rođenja jer je izgledala drugačije od drugih.

Objavljeno: 08.05.2021. u 22:11
get url
text

Naime, ova 16-godišnjakinja rođena je s albinizmom - nasljednim poremećajem stvaranja melanina koji uzrokuje difuznu hipopigmentaciju kože, očiju i kose. Kada je imala tri godine posvojila ju je jedna porodica iz Nizozemske koja joj je pružila mirno i sretno djetinjstvo, a s tek navršenih 11 godina Xueli je svoja vrata otvorio i svijet modelinga.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Xueli (@xueli_a)

U samo pet godina uspjela je osvanuti na stranicama Vogue časopisa, a surađivala je i s brojnim poznatim modnim brendovima i fotografima. Svojim jedinstvenim izgledom podiže svijest o albinizmu i potiče one, koji su kao ona, da se ohrabre i prihvate svoju prirodnu ljepotu.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Xueli (@xueli_a)

- Sve je više modela s invaliditetom i onih koji imaju neobičan izgled. U svijetu modelinga, izgledati drugačije je blagoslov, a ne prokletstvo - kaže Xueli koja trenutno radi za agenciju Zebedee Management koja pokušava promijeniti modnu, reklamnu i medijsku industriju tako da njihove kampanje budu jednako raznolike kao i društvo, prenosi Bored Panda.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Xueli (@xueli_a)

- Ljudi bi vam mogli reći da nešto ne možete, ali možete, samo pokušajte - kaže ova mlada, inspirativna djevojka.