navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljeto i nova frizura

Želite promjenu, ali ne biste se šišali: Ove tri varijante šiški pristaju svima

Zaželjeli ste se pomjena, ali kako volite dugu kosu, ne biste se šišali?! Rješenje je, kažu stručnjaci za frizure, - šiške.

Objavljeno: 30.06.2021. u 19:28
get url
text

Šiške u trenu mogu dati posve novi look, skriti prve bore i nimalo nevažno - skinuti godine s lica.

Uz to, ovakve frizure posebno dobro izgledaju ljeti uz, primjera radi, lepršave haljine cvijetnog uzorka i sve one divne ljetne sandale ili natikače kakve viđamo na gradskim ulicama.

Sve je to lijepo, ali vi mislite kako vam šiške ne stoje?

Ne brinite frizeri nude rješenje. Ova tri stila šiški razuvjerit će vas u trenu jer pristaju apsolutno svima:

Duge šiške

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)

Šiške koje idu preko obrva i stapaju se s ostatkom kose mekim slojevima, frizura je koja svima dobro stoji, a da pritom ne izgleda previše divlje. Laskaju svakom obliku lica, pa dame s izduženim licem dobijaju tako vizuelno malo punoće, dok djevojke i ženama s okruglim oblikom lica, ovakve šiške dat će više simetrije. Zvijezda „Igre prijestolja“ Sophie Turner voli ovakav stil šiški koji joj izvrsno pristaje i naglašava oči i jagodice.

Stepenasto ošišane šiške

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell)

Ovo je stil šiški koji izvrsno pristaje svima i u trenu će skinuti barem pet godina. Stvoren je za svaki oblik lica - pristaje dobro i vlasnicama ovalnih, okruglih, srcolikih lica... Ove cool šiške osvojile su i glumicu Kristen Bell i kao stvorene su za nju.

Šiške počešljane na stranu

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Roszak (@mararoszak)

Šiške počešljane na stranu odlične su za one koji se odvaže prvi put isprobati šiške. Kosa može biti i nešto duža, pa čak i padati preko očiju ukoliko vam ne smeta. Ovo je također dobra metoda nošenja svih šiški koje su izrasle, a primjera radi, puštate ih ili niste stigli kod frizera. Laskavi rez fanastično stoji i damama okruglog lica, ali i onima s ovalnim, izduženim ili srcolikim licem. Ovakvim šiškama nije odoljela ni poznata glumica Anne Hathaway koje na njoj izgledaju nevjerovatno glamurozno.