navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Borila se s rakom

Život joj je nakon razvoda zadao novi udarac: Preminula majka Gisele Bündchen

Majka manekenke Gisele Bündchen (43), Vania Nonnenmacher, preminula je u dobi od 75 godina. Kako prenosi brazilski mediji, Vania je završila u bolnici Moinhos de Vento u Porto Alegre. Preminula je u nedjelju u bolnici nakon borbe s rakom. Gisele se sada emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila od majke. 

Objavljeno: 01.02.2024. u 09:01
get url
text

- Voljena mama, boli me spoznaja da te više neću moći zagrliti, ali znam da ćeš uvijek paziti na nas. Bila si anđeo na Zemlji, uvijek si pomagala svima oko sebe. Jako sam zahvalna što sam tvoja kći i što sam učila od tebe. Hvala ti što si najbolji uzor ljubavi, snage, suosjećanja, hrabrosti i milosti - napisala je manekenka uz njihove zajedničke fotografije, piše 24 sata.hr

- Zauvijek ću njegovati lijepe uspomene koje smo dijelile i živjet ću prema vrijednostima kojima si me naučila. Živjet ćeš zauvijek kroz mnoge živote koje si dotaknula. Hvala ti što si mi dala pet najboljih prijatelja za cijeli život. Tvoja ljubav će nas uvijek voditi. Vidjet ću te u svojim snovima. Volim te - dodala je.

Osim Gisele, Vania je imala još pet kćeri - Patriciju, Rafaele, Graziele, Gabriele i Raquel. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)