navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Težak period

Zvijezda "Beverly Hillsa" nakon 14 godina braka, u jeku borbe s rakom, saznala da joj suprug ima aferu

Shannen Doherty (52) tvrdi da je otkrila kako je njezin suprug imao aferu baš prije nego što je ona trebala ići na operaciju tumora na mozgu. U premijernoj epizodi svog podcasta "Let‘s Be Clear" prisjetila se kako se nosila s razvodom od Kurta Iswarienka dok se istovremeno borila s rakom u četvrtom stadiju početkom ove godine.

Objavljeno: 07.12.2023. u 15:11
get url
text
Shanen Doherty
Shanen Doherty

-Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dvije godine - rekla je Doherty, piše People.

Iako glumica priznaje da je Iswarienko želio biti uz nju, na kraju je odlučila da "ne može ići na tu operaciju s njim tamo". Kaže da se osjećala izdano.

Doherty i Iswarienko su se rastali u januaru, u istom mjesecu kada je ona operisana, a zahtjev za razvod od fotografa podnijela je tek u aprilu. Unatoč nevjeri, glumica kaže da joj je bilo teško napustiti njihov brak.

Doherty je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, a dvije godine kasnije objavila je da je otišla u remisiju. Međutim, rak joj se vratio 2019. i napredovao do četvrtog stadija šireći se na mozak.

Prije braka s Iswarienkom, bila je u braku s Ashleyjem Hamiltonom od 1993. do 1994. i Rickom Salomonom od 2002. do 2003.