navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvorila dušu

Zvijezda "Spasilačke službe": Imam rak dojke, žalim što sam otišla pod nož...

Glumica Nicole Eggert, zvijezda nekad popularne serije "Spasilačka služba", nedavno je objavila da boluje od raka dojke, a sada je priznala kako žali što je otišla pod nož i povećala grudi sa 18 godina.

Objavljeno: 30.01.2024. u 08:33
get url
text

Prema Page Sixu, Eggert je na setu serije postala "svjesna" sebe, odnosno, svog izgleda i poželjela povećati grudi.

- Gledam sve te mlađe djevojke koje to rade i zgražavam se. Moj savjet je da ostave svoja tijela na miru - rekla je u intervjuu za magazin People te dodala:

- No kada morate odijenuti taj jednodijelni kupaći kostim i toliko ste ravni da kostim nije nimalo naboran, onda ne možete učiniti ništa. Ne možete ga napuniti nečim - prisjeća se Eggert, koja ističe kako nije bila "fizički, a ni psihički" spremna za svakodnevno snimanje u kupaćem kostimu.

Nadalje, rekla je da nije imala pojma da je dobila ulogu u kultnom "Baywatchu" i da je u to vrijeme mislila da će glumiti u "spin-off seriji o srednjoškolcima u Malibuu". Svoju odluku da glumi u seriji nazvala je "glupom".

Od tada, podvrgnula se nizu operacija grudi, uključujući i smanjenje grudi koje je dokumentirala u kontroverznoj emisiji TV programa E! "Botched", 2015. godine.

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca, glumica je punila stupce internetskih portala iz drugog razloga - otkrila je da ima 2. stadij kribriformnog karcinoma.

Kada je objavila tu zabrinjavajuću vijest, Eggert je rekla da čeka ulazak u operacijsku salu kako bi joj uklonili bolnu kvržicu u lijevoj dojci i kako bi saznala kada može započeti s kemoterapijom.

Glumica je priznala kako često "paničari jer zna da rak raste u njoj svakom sekundom koja prođe", a najteže joj pada pomisao na napuštanje kćerki Dilyn (25) i Keegan (12).

- Dilyn je odrasla osoba, ali imam i 12-godišnjakinju kod kuće. Ja sam joj jedini staratelj, nemam porodicu, nemam ništa - objasnila je Eggert.