navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Romantika

Djevojka iz Australije nosila zaručnički prsten dvije godine, a da nije ni znala

Terry iz Australije nedavno se počeo baviti rezbarenjem i oblikovanjem drva, a to ga je inspiriralo da izradi komad nakita za svoju djevojku Annu.

Objavljeno: 11.02.2021. u 17:05
get url
text

Bez njenog znanja, unutar ogrlice sakrio je dijamantni prsten koji joj je poklonio na njihovu prvu godišnjicu. Anna je s ponosom nosila poklonjenu ogrlicu, blaženo nesvjesna skupog dijamanta koji se skriva u sredini. Mjeseci su prolazili, a Anna još uvijek nije saznala šta se nalazilo u privjesku, a Terry je otkrio da su ga u nekoliko navrata gotovo i izgubili.

- U jednom sam trenutku pomislio da će ga dati nekom kovaču na tržnici kojem se ogrlica jako svidjela u zamjenu za neki njegov komad koji se njoj svidio, ali srećom nije je se željela riješiti - ispričao je Terry.

Još je jednom bio u panici kada su prolazili osiguranje na aerodromu jer se bojao da rendgen ne otkrije njegovu tajnu.

Srećom prsten je ostao skriven.

Budući da Anna nije bila bliže tome da sama pronađe prsten i bojeći se da će se na kraju izgubiti, Terry je napokon isplanirao prosidbu i veliko otkriće. Par je otputovao u špilju Smoo u Škotskoj i prije nego što su zakoračili unutra Terry je pitao Annu može li mu posuditi svoju ogrlicu za fotografiranje.

Dok su joj leđa bila okrenuta, slomio je pečat, namjestio kameru i spustio se na jedno koljeno držeći ogrlicu.

- Izvadio sam ga iz džepa, kleknuo, otvorio ga i otkrio da se cijelo vrijeme nešto skrivalo u njemu - ispričao je.