navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ostat će prijatelji

Grčki princ i princeza razvode se nakon 14 godina braka

AUTOR: Autor: Faktor/Index.hr
Objavljeno: 23.04.2024. u 09:08
get url
text
Princ Nikolaos Gluksburg, koji je nekoć nosio nadimak Playboy Princ, i princeza Tatiana Blatnik razvode se nakon 14 godina braka.
Vijest o razvodu objavili su na službenoj stranici nekadašnje kraljevske porodice (u Grčkoj je monarhija ukinuta 1973, ali su članovima porodice titule ostale).
- Želimo vas obavijestiti o značajnoj odluci koju su donijeli princ Nikolaos i princeza Tatiana. Nakon četrnaest godina braka odlučili su sporazumno raskinuti svoju zajednicu. Ova je odluka donesena veoma promišljeno i uz uzajamno poštovanje. Zauvijek su zahvalni jedno drugome na trenucima koje su dijelili.
Njihove buduće interakcije i dalje će biti vođene tim istim načelima poštovanja i razumijevanja, dok budu prelazili u odnos ukorijenjen u snažnom prijateljstvu. Nastavit će živjeti i graditi svoje živote u Grčkoj, mjestu koje oboje nazivaju domom. Porodica će ih uvijek podržavati - stoji u objavi.
Princ Nikolaos je treće dijete posljednjeg grčkog kralja Konstantina II, koji je bio blizak prijatelj kralja Charlesa. Posljednji grčki monarh preminuo je u januaru 2023. u dobi od 82 godine nakon moždanog udara. Tatiana Blatnik, rođena u Venecueli, za Nikolaosa se udala 2010. godine.
- Ne osjećam se kao princeza. Ne osjećam se kao da sam se udala za princa, s titulom. Pa zapravo da, on je moj princ, ali ništa više - rekla je jednom prilikom nakon vjenčanja.
Njen otac Ladislav Blatnik u Venezuelu se preselio iz Kraljevine Jugoslavije, a jedno je vrijeme bio u vezi s glumicom Natalie Wood.
POVEZANO