navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Treća sreća

Mamić se opet ženi: Mlada Hercegovka zbog njega je ostavila muža

Kao u sevdalinci Safeta Isovića vidio je kršnu Hercegovku mladu. Zdravko Mamić, nekadašnja alfa i omega Dinama, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, pronašao je tridesetak godina mlađu "srodnu dušu".

Objavljeno: 24.01.2023. u 11:12
get url
text

Par bi se uskoro trebao vjenčati, a navodno je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini.

Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva sekretarica, piše Story.hr.

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kafama.

No šuškanja je potaknuo skupocjen automobil "range rover" kojeg je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost, objavio je Story.