navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Instagram

Manekenka pomaže ženama da uhvate partnere koji ih varaju, dobiva svakakve poruke

Instagram model Paige Woolen (28) pomaže ženama da uhvate partnere koji ih varaju.

Objavljeno: 27.11.2020. u 21:32
get url
text

Woolen iz Californije prikupila je više od 207 hiljada pratitelja na Instagramu, a vodi i posebni račun na kojem dokumentira neprimjerene i ljigave komentare muškaraca.

Svoj izgled manekenka je iskoristila i kako bi hvatala varalice, a nedavno je otkrila i zašto se uopšte na to odlučila. Kaže kako je primijetila da veliki broj muškaraca koji joj šalju privatne poruke ima profilne fotografije sa svojim djevojkama.

Dodaje da se zatim pitala znaju li njihove djevojke da im partneri šalju poruke nasumičnim curama u bikiniju pa je odlučila pomoći svojim sljedbenicama i ponuditi im pomoć u otkrivanju bi li ih partner prevario.

Zatim je objavila story s porukama u kojima je pitala muškarce bi li pristali na vezu, no kaže kako ju je većina odgovora iznenadila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Woolen (@paigewoolen)

"Iznenađujuće, većina njih ili nije odgovorila ili su napisali nešto ružno, a neki su me i obavijestili da imaju djevojku."

"Samo nekoliko ih je lagalo i reklo da su single."

No jednog varalicu brzo je uhvatila. "Pomislila sam da si sladak. Nadala sam se da se možemo upoznati, ako si single, naravno", napisala mu je. "Dovoljno sam single, imaš li Snapchat?" - odgovorio joj je.

Još nekoliko uhvatila je u laži, no neki su je izvrijeđali i nazvali prostitutkom.