navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Velika Britanija

Mladića skupo koštala romantika: Pripremao prosidbu pa zapalio stan

Konobar Albert Ndreu (26) iz Velike Britanije proveo je dvije sedmice planirajući savršenu prosidbu djevojke Valerije Madevic (22). Kupio je prsten, a djevojku je odlučio iznenaditi tako što je u dnevni boravak složio svijeće, oko 100 malih svjećica i 60 balona.

Objavljeno: 07.08.2020. u 14:26
get url
text

Albert je četiri sata pripremao savršenu scenu za prosidbu, a od toga je samo dva sata palio svijeće i pripremao balone. Uz pomoć svjećica na podu je ispisao riječi "Hoćeš li se udati za mene" te je pripremio bocu Chiantija. Kako bi atmosfera bila potpuna, pustio je romantičnu muziku. Kad je sve pripremio, izašao je kako bi se susreo s Valerijom i doveo je kući.

 

No čim je izašao, stanom se proširio požar koji je potpuno uništio njegovo iznenađenje i njegov dom. Oko 8.30 stiglo je troje vatrogasnih kola, a Valerija je vidjela crni oblak dima kako se nadvio nad njihov stan u Sheffieldu. No tragedija Alberta nije spriječila da zaprosi svoju odabranicu, te je kleknuo i u posve čađavoj i spaljenoj sobi pitao ljubav svog života hoće li se udati za njega.

Valerija je pristala, dokazavši da ovaj par ništa ne može razdvojiti ni spriječiti da se vjenčaju.

- Nije baš prošlo kako sam mislio, no na kraju je pristala, pa ipak mislim da je ovaj dan nekako krenuo u neočekivanom smjeru i završio tačno onako kako sam želio - kazao je.