navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otkrila detalje

Organizatorica svadbe Jusufa Nurkića: Jedan od najzahtjevnijih projekata, ali bilo je i bizarnijih klijenata

Ines Nanić, organizatorica vjenčanja bh. reprezentativca Jusufa Nurkića u Dubrovniku, otkrila je detalje slavlja.

Objavljeno: 21.08.2023. u 11:59
get url
text

- To je jedan od najzahtjevnijih projekata koje smo radili, a moja firma postoji već 15 godina. Projekt smo radili s još jednom firmom iz Dubrovnika i to je doista bio posao za dvije agencije te je bila to prava produkcija.

To se nekad zvalo event management i takav projekt zahtijeva višemjesečne pripreme. Da je tome tako dovoljno govori da je na sam dan bilo 150 gostiju, a nas u backstageom u samoj produkciji, bilo je 146 - otkrila je Nanić za RTL Danas, pa nastavila:

- Zahtjevi su se promijenili, ono što je nekad bilo apstraktno, sad je normalno - rekla je i osvrnula se na neke od bizarnih trenutaka koje je doživjela s klijentima.

- Najapsurdnije je bilo kada je klijent koji je htio realizirati vjenčanje sina u Dubrovniku - tražio lokaciju za 1000 ljudi. Nakon puna dva dana hodanja po otocima, tvrđavama, kamenolomima, parkovima, šumama i poljima, ušli smo na Stradun i nije mu bilo jasno zašto odmah tamo nismo došli i zašto na Stradunu ne može organizirati vjenčanje za 1000 ljudi - ispričala je Ines koja je dodala da je svima najbitnije da su zaštićeni od očiju javnosti.

Podsjetimo, Nurkić se krajem jula vjenčao s dugogodišnjom partnericom Eminom Durić, a među uzvanicima na tvrđavi Lovrijenac našle su se i brojne poznate osobe kao što su Damir Mulaomerović, Amar Gegić, Dino Rađa, Enis Bešlagić, Tarik Filipović, Anfernee Simons, Petar Grašo, Dubravko Šimenc, Goran Bogdan...

Što se tiče muzičkog dijela programa goste je zabavljao Petar Grašo, a nakon njega zapjevao je i Željko Joksimović.