navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glamur u Dubrovniku

"Papreno" i sa popustom: Koliko košta vjenčanica gospođe Nurkić?

Emina Durić i Jusuf Nurkić sinoć su na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku izrekli sudbonosno "da" i dugogodišnju vezu ovjekovječili sklapanjem braka.

Objavljeno: 30.07.2023. u 15:50
get url
text

{$galerijaFotografija}

VEZANI TEKST - Emina Durić za vjenčanje sa Jusufom Nurkićem odabrala vjenčanicu o kojoj će se dugo pričati

Bio je to događaj dana, a vjerovatno i godine u Dubrovniku, jer su na svadbu stigle mnoge zvijezde iz svijeta sporta, filma i muzike.

Gospođa Nurkić privukla je pažnju glamuroznom vjenčanicom koju je dizajnirala Izraelka Galia Lahav. Podsjeća na sirenu, a privlačila je pažnju posebno zanimljivim prednjim dijelom koji je dekoltiran te je imao prozirni dodatak koji seže do struka. Imala i dodatak nalik kratkom boleru s dugim rukavima koji je zakopčan do grla.

Ovaj model vjenčanice nosi naziv Tokyo. Na internet se može pronaći po veoma visokoj cijeni koja je "paprena" čak i sa popustom. Cijena vjenčanice koju je nosila gospođa Nurkić iznosi 13.000 američkih dolara (oko 23.000 KM), a sa popustom od 23 posto iznosi 10.000 dolara (oko 17.000 KM)

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dubravko Šimenc (@dudo_simenc)

Na svadbi su pjevali Pater Grašo i Željko Joksimović, dvije velike regionalne zvijezde, a sigurno je da Nurkić nije štedio ni za njihov nastup. Posebno zbog činjenice što je srbijanski pjevač sinoć tokom nastupa kazao kako nikada ranije nije nastupao na svadbama.

emina2.jpg
1 od 5
left-arrowright-arrow